• nyyyyy
  • flag
  • bil1

  • mobil1
  • bil22
  • flag
  • 3.2

REMONDIS A/S søger regionschef med ansvar for drift af Nordjylland

Brænder du for at være med til at præge og lede en koncern i udvikling? Trives du med både med strategisk og operationelle opgaver og går du gerne forrest? Så læs videre her:

REMONDIS er en global og familieejet affaldsgigant i RETHMANN gruppen, som på verdensplan beskæftiger mere end 70.000 mennesker over hele verden. REMONDIS mål er at være markedsleder inden for indsamling og håndtering af affald i Danmark. Hjørnesten i den proces er fortsat innovation, ny viden, engagerede medarbejdere, samt evnen til at yde den service som både nuværende og nye kunder efterspørger nu – og i fremtiden.

Til REMONDIS søger vi, med direkte reference til den administrerende direktør, en regionschef som vil få det fulde forretnings- og ledelsesmæssige ansvar for driften af Region Nordjylland som indbefatter Aalborg og de nordjyske kommuner. Ansvaret omfatter kontoret i Allborg samt chauffører og tilknyttede funktionærer – i alt ca. 90 ansatte.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

-   Drive udviklingen af REMONDIS i Region Nordjylland indbefattet at være ankerperson på strategiske tiltag for Aalborg og de nordjyske kommuner
-   Personaleledelse og medarbejderpleje/udvikling, hvor kontoret er beliggende i Aalborg. 

-   Ansvar for at udvikle aktiviteterne indenfor C&I området med bl.a. tilknyttet sælger.
-  
Kontrakteksekvering – erhvervsopgaver samt større længerevarende affaldsindsamlingsopgaver for offentlige kunder.
-   Ansvarlig for den daglige drift (kunder/lastbiler/personale/kontrakter) – herunder resultatansvar.
-   ISO-certificering samt vedligeholdelse af processer og strukturer
-   Diverse administrative opgaver relateret til den daglige drift

Stærk operationel leder med strategisk zoom
Vi søger en person, gerne med en akademisk baggrund, der har erfaring med at arbejde både strategisk og operationelt - fra en virksomhed, hvor der både er ansat funktionærer og timelønnede. Derudover har du solid ledelsesmæssig erfaring, og er i stand til at skabe relationer i en virksomhed, der er i udvikling.
Du er handlekraftig og løsningsorienteret og er drevet af stort engagement; du formår at skabe resultater gennem andre og går gerne forrest for at vise vejen. Derudover er du god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt, på både dansk og engelsk.


Bliv en del af en global virksomhed i vækst
Du bliver del af en virksomhed, hvor der er gode udviklingsmuligheder og kompetente kollegaer, der vil give dig den fulde opbakning. Derudover tilbydes du en god løn med en pensions- og sundhedsordning samt andre personalegoder.
Hos REMONDIS, bliver du del af en verdensomspændende virksomhed, som servicerer over 30 millioner mennesker og over tusindvis af virksomheder i en interessant og fremtidsorienteret industri.


Er du interesseret?
Søg stillingen ved at sende en ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Ansøgningsfristen for stillingen er den 12. februar 2019. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.


REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere i mere end 30 lande verden over. REMONDIS’ internationale hovedkontor ligger i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS ' mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

Januar 2019

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?