• bil1

  • flag
  • nyyyyy
  • bil22
  • flag
  • mobil1
  • 3.2

REMONDIS A/S søger to afløsere til dagrenovationsopgaver i Thisted

REMONDIS A/S søger to chauffører til dagrenovationskørsel i Thisted snarest muligt

Holder du af fysisk arbejde udendørs, er du mødestabil og er du god til at stå tidligt op? Så er et job som afløser i Thisted, hos en af Danmarks største renovatører Remondis måske noget for dig.

Jobbet
Vi søger en afløser til vores afdeling i Thisted, der skal afløse de faste medarbejdere i forbindelse med sygdom, ferie, fridage eller kurser. Arbejdstiden vil typisk være fra 6.30 til 14.30, mandag til fredag. Der vil kunne forekomme arbejde frem til kl. 20 i mindre omfang. Løn er efter gældende overenskomst.


Du er

-    Mødestabil

-    God til at komme op om morgenen

-    Fleksibel

-    God til at samarbejde

-    Glad for at arbejde udenfor og har en god fysik

-    Imødekommende og venlig overfor borgere og kolleger

Det vil være en fordel at have kørekort til C samt EU-kvalifikationsbevis, men dette er ikke et krav.

Interesseret?
Du
søger stillingen ved at sende ansøgning og CV til REMONDIS A/S' driftchef på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.


Hvis du har spørgsmål, eller ønsker flere detaljer om stillingen, kan du kontakte REMONDIS A/S' driftschef på telefon: 43 48 93 55 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere i mere end 30 lande verden over. REMONDIS’ internationale hovedkontor ligger i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS ' mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

Januar 2019

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?