• flag
  • nyyyyy
  • bil1

  • flag
  • 3.2
  • bil22
  • mobil1

REMONDIS A/S søger løncontroller til lønteam i Brøndby

REMONDIS A/S søger en dygtigt og kompetent løncontroller til vores lønteam

REMONDIS A/S fortsætter med at udvide vores aktiviteter i Danmark, og i den forbindelse søger vi derfor en løncontroller til vores lønteam. Du vil indgå et dygtigt og kompetent team, hvor det er vigtigt, at du som person arbejder analytisk, struktureret og kan holde overblikket. Du vil have arbejdsopgaver, som vil være dit ansvarsområde – hvor du fungerer med at arbejde selvstændigt. 

Vi er en velfungerende økonomiafdeling med 11 engagerede personer ansat til varetagelse af løn og bogholderi i REMONDIS A/S - en organisation, hvor der er højt til loftet og korte beslutningsveje.

Du er nysgerrig, løsningsorienteret og trives i et dynamisk miljø. Du ser dig selv som en holdspiller, der er klar til at støtte dine kollegaer og give en hjælpende der, hvor det kan være nødvendigt, og tager aktiv del i at skabe et godt arbejdsmiljø i vores lønafdeling. Du er relationsskabende og serviceminded i dit samarbejde med kollegaer og eksterne partnere. Du ser muligheder i at styrke og dele viden, og i at effektivisere processer.

Vi forventer at du
• Har 1-3 års erfaring med lønregnskab, hvor du også har været i berøring med optimeringsprocesser.
• Har stærke kompetencer indenfor lønadministration og bogholderi
• Er rutineret i at udarbejde afstemninger
• Kan skabe overblik og struktur i store datamængder
• Er rutineret i MS Office bruger, med dagligt indgående kendskab til Excel.
• Har gode danskkundskaber både mundtlig som skriftligt.
• Gerne erfaring med tolkning af forskellige overenskomster og lokalaftaler
• Forstår at danne dig et dagligt overblik og tage hurtige beslutninger

I din daglig arbejdsgang vil du blive lønansvarlig for din egen afdeling, du vil have en aktiv og deltagende rolle i procesoptimering. Du vil have ansvaret for vedligeholdelse af forretningsgangsbeskrivelser for afdelingen, samt deltagelse i afstemning af løn via dataudtræk fra lønsystemet til Excel.
Som person er du procesorienteret med fokus på optimering af arbejdsgange. En positiv tilgang til både opgaver og medarbejdere er helt naturligt for dig, og du trives med at motivere andre.

Det vil være en fordel, hvis du er uddannet merkonom eller HD.
Vi tilbyder et job, som er alsidigt med mange udfordringer i et travlt miljø med mulighed for at arbejde bredt med løn, mange deadlines og spændende opgaver. En kultur, der er præget af medarbejderinvolvering og en uformel omgangstone.

Løn efter kvalifikationer, fleksible arbejdstider, pension, sundhedsordning og feriefridage, samt en personaleforening med diverse årlige arrangementer.
Der er tale om en spændende fuldtidsstilling med arbejdsadresse i vores nye lokaler på hovedkontoret i Brøndby. Stillingen ønskes besat snarest, så send din ansøgning og CV til HR på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket med ”Løncontroller Brøndby” i emnefeltet. Ansøgningsfrist er den 12. februar 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller har du spørgsmål, kan du kontakte REMONDIS A/S' Økonomichef på telefon: 30 37 15 24.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du kan læse mere om Remondis A / S her.

REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere i mere end 30 lande verden over. REMONDIS’ internationale hovedkontor ligger i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.
REMONDIS ' mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

19. november 2018

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?