• nyyyyy
  • flag
  • bil1

  • mobil1
  • flag
  • 3.2
  • bil22

REMONDIS søger en fast chauffør til dagrenovationsopgaver med udkørsel fra Brøndby

REMONDIS søger en fast chauffør til dagrenovationsopgaver med udkørsel fra Brøndby
Holder du af fysisk arbejde udendørs, er du mødestabil og er du god til at stå tidligt op? Så er et job som chauffør i Brøndby, hos en af Danmarks største renovatører REMONDIS A/S måske noget for dig.

Jobbet
Vi søger en fast chauffør til sækkekørsel og dagrenovation med udkørsel fra vores afdeling i Brøndby. Arbejdstiden vil typisk være fra 6.30 til 14.30 mandag til fredag.
Løn er efter gældende overenskomst.


Du er
·         Mødestabil
·         God til at komme op om morgenen
·         Fleksibel
·         God til at samarbejde
·         Glad for at arbejde udenfor og har en god fysik
·         Imødekommende og venlig overfor borgere og kolleger

Det er at krav, at du har et EU-bevis + kørekort C

Interesseret?
Du søger stillingen ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag!
Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere detaljer om stillingen, kan du kontakte kørselsleder Lene Maibritt Jørgensen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Du kan læse mere om Remondis A/S på http://www.mlarsen.dk.

Siden etableringen som lokal vognmand tilbage i 1947, er M. Larsen vokset til at være blandt de største i Danmark med næsten 450 biler og over 800 ansatte.

Virksomheden er vokset meget i de senere år og blev i 2018 en del af den tyske familieejede virksomhed REMONDIS A/S, der er en af verdens største virksomheder indenfor transport, affalds- og genbrugsløsninger. I løbet af sommeren 2018 har M. Larsen derfor fået en ny indpakning i form af nyt navn og logo - og bliver dermed en del af en stærk global virksomhed.

M. Larsens - og dermed også REMONDIS A/S' - største kernekompetence i dag, er den samme som i 1947, nemlig affald. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

Marts 2019

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?