• flag
  • bil1

  • nyyyyy
  • mobil1
  • bil22
  • 3.2
  • flag

Studentermedhjælper til økonomiafdeling i Brøndby

REMONDIS A/S er i rivende udvikling og søger en studentermedhjælper til vores økonomiafdeling

Elsker du tal og har du gode excel-kundskaber? Trives du med både selvstændigt- og teamarbejde? Så er det dig, vi søger som vores nye studentermedhjælper!

REMONDIS A/S er en international virksomhed og en af de førende serviceudbydere inden for affald, genbrug og service. Du bliver derfor en del af en spændende organisation med forskellige kulturer. Herudover får du daglig arbejdsgang på en innovativ og fremtidsorienteret arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens. Vi har travlt og søger nu dig, der kan bidrage til vores fortsatte vækst og hjælpe med forskellige økonomiopgaver.

Dine opgaver:
- Assistere med vurdering af virksomhedens overordnede performance
- Være med til at udarbejde virksomhedens strategiske planer for hver af virksomhedens afdelinger
- Assistere ved diverse implementeringsprocesser i virksomheden
- Andre ad hoc-opgaver for økonomiafdelingen

Vi forventer, at du er/har:
- Er i gang med en relevant uddannelse, gerne indenfor erhvervsøkonomi, finans, regnskab eller økonomi, eller at du er villig til at lære de nødvendige kvalifikationer som studentermedhjælper i økonomiafdelingen
- Fremragende sprogøre. Du skal være flydende på engelsk og det foretrækkes, at du også har forståelse for tysk.
- Et godt kendskab til MS Office-programmer

Derudover søger vi en, der kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er pålidelig og arbejder struktureret med dine opgaver. Herudover har du gode kommunikationsevner og har et naturligt øje for at tænke effektivitet og optimering.

Vil du med på holdet?
Stillingen har et forventet timeantal på 12 timer ugentligt. Vi er fleksible omkring eksamensperioder og forventer ligeledes fleksibilitet fra din side, når der er ekstra travlt på kontoret. Du får arbejdsadresse på vores nye og lyse kontorer på hovedkontoret i Brøndby. Tiltrædelse ønskes snares muligt, og vi holder samtaler løbende. Send derfor gerne din ansøgning, dit CV og andre relevante dokumenter allerede i dag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med teksten ” Student Employee for Economy– Brøndby” i emnefeltet.

Bemærk, at ansøgning og CV skal være skrevet på engelsk for at komme i betragtning til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

REMONDIS er en stor international virksomhed, som på verdensplan beskæftiger mere end 30.000 mennesker fordelt rundt i verden i mere end 30 lande, og med internationalt hovedkontor i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på marked og har flere afdelinger i lande. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere, samt at kunne yde den service vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

Februar 2019

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?