• nyyyyy
  • bil1

  • flag
  • flag
  • mobil1
  • 3.2
  • bil22

Et godt samarbejde fra start

mandag, 02 oktober 2017

I forbindelse med at M. Larsen Vognmandsfirma A/S har vundet indsamlingen af dagrenovation i Lolland og Guldborgsund kommuner, er der forhandlet lokalaftale med 3F. En forhandling, som har båret præg af stor vilje til opnå gode resultater til gavn for både medarbejdere og borgere i kommunerne.


Fra 1. oktober 2017 - og 6 år frem - vil borgerne i Lolland og Guldborgsund kommuner få indsamlet deres affald af M. Larsen Vognmandsfirma A/S – i daglig tale M. Larsen. Virksomheden er en dansk vognmandsforretning med 700 ansatte og knap 400 lastbiler. De nye kontrakter betyder, at M. Larsen har ansat en række nye medarbejdere bl.a. fra de nuværende affaldsvirksomheder.

I forbindelse med nye kontrakter indledes forhandlinger med 3F, hvor lokalaftalen aftales – herunder medarbejdernes arbejdsvilkår og løn: ”M. Larsen har været med til at sikre, at de medarbejdere, som de overtager fra henholdsvis HCS og RenoNorden fortsat har gode løn- og ansættelsesvilkår. Det har været en forhandlingsproces i et godt miljø og konstruktive dialoger” beskriver Carsten Madsen, Faglig medarbejder i 3F Guldborgsund.

De gode resultater har givet grobund for et langt og godt samarbejde, som alle parter ser meget frem til – ikke mindst M. Larsens afdeling ML Syd, som skal drive kontrakten i det daglige.

”Når vi i M. Larsen starter en ny kontrakt, er det vigtigt for os, at indlede et godt samarbejde med medarbejderne gennem tillidsmænd og fagforening. I dette tilfælde har samarbejdet været godt allerede fra start, hvor åbenhed og villighed til at opnå gode resultater for begge parter har været centralt”  fortæller afdelingschef for ML Syd Gert Christensen ”En sand win-win-situation, hvor 3F og tillidsrepræsentant fra RenoNorden Kim Damsgaard Nielsen har været løsningsorienteret og visionære, hvorfor vi har kunne lave en god og holdbar lokalaftale for alle parter".

Medarbejdernes store indsat har også været bemærket af deres kommende arbejdsgiver, som ser meget frem til det kommende samarbejde

”I M. Larsen ser vi frem til at starte kontrakten op den 1. oktober og byde de mange nye medarbejdere velkommen. I forhandlingerne har jeg oplevet en særlig holdånd fra RenoNordens medarbejdere – en holdånd som jeg håber de tager med over” fortæller Gert Christensen ”Medarbejderne har gennem hele forløbet været meget loyale overfor deres nuværende arbejdsgiver, og jeg ser frem til at indlede et samarbejde med dem, hvor jeg håber, at de vil være ligeså gode ambassadører for M. Larsen - så vi kan vise gode resultater i driften, som kommer den enkelte borger til gode”.

Pressekontakt │Nadia Lerbæk Christensen │Direktionsassistent │3037 1420 │ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
M. Larsen Vognmandsfirma A/S er blandt landets største transportører og har siden 1947 specialiseret sig især inden for transport og håndtering af alt affald. Virksomheden i Næstved beskæftiger i dag ca. 140 medarbejdere og 60 lastbiler. På landsplan har M. Larsen
Vognmandsfirma A/S 700 ansatte og ca. 400 lastbiler. Virksomheden er miljøcertificeret iflg. ISO 14001, kvalitetscertificeret iflg. ISO 9001, samt arbejdsmiljøcertificeret iflg. OHSAS 18001. Virksomhedens mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere og at kunne yde den service vores nuværende og nye kunder efterspørger nu og i fremtiden. 

Skriv til vores konsulent

Læs mere

M. Larsen certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?