• bil1

  • flag
  • nyyyyy
  • mobil1
  • 3.2
  • flag
  • bil22

REMONDIS A/S søger chauffører til dagrenovationsopgaver i Ikast

REMONDIS A/S søger chauffører til dagrenovationsopgaver i Ikast


Holder du af fysisk arbejde udendørs, er du mødestabil og er du god til at stå op tidligt? Så er et job som chauffør i Ikast, hos en af ​​Danmarks største renovatører REMONDIS A/S, noget for dig.

Jobbet

Vi søger faste chauffører til vores afdeling i Ikast. Arbejdstiden vil typisk være fra kl. 05.00 til 19.00, mandag til fredag. Der kan i mindre omfang forekomme arbejdsdage frem til kl. 20. Løn er efter gældende overenskomster.

Du er

-           Mødestabil 
-           God til at kommer op om morgenen 
-           Fleksibel 
-           God til at samarbejde 
-           Glad for arbejde udenfor og har en god fysik 
-           Imødekommende og venlig over for borgere og kolleger 

Det er en forudsætning, at du har kørekort kategori C samt EU-kvalifikationsbevis .

Interesseret?

Du søger stillinger ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi kalder løbende til samtaler. 

Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, bedes du kontakte kørselsleder Simon From på 30 37 14 30 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan læse mere om Remondis A/S på www.remondis.dk.

REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere verden over i mere end 30 lande verden over. REMONDIS internationale hovedkontor ligger i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug.REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af ​​bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS' mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.


2. oktober  2018 

Skriv til vores konsulent

Læs mere

M. Larsen certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?