• flag
  • bil1

  • nyyyyy
  • bil22
  • flag
  • 3.2
  • mobil1

Renovationsmedarbejdere til Silkeborg søges!

M. Larsen søger chauffører til renovationskørsel snarest muligt.   

Har du erfaring som renovationsmedarbejder / skraldemand og er du fleksibel og mødestabil. Så er et job som renovationsmedarbejder hos M. Larsen Vognmandsfirma A/S måske noget for dig.  


Jobbet

Med tilknytning til M. Larsens afdeling i Silkeborg, vil du køre dagrenovation efter en nærmere fastlagt rute i Silkeborg kommune. Arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet fra 05.00 til 17.30, men kan variere. Der køres med skift 1 uge morgen og 1 uge eftermiddag. Løn efter overenskomst. 


Du er

-          En erfaren og dygtig chauffør
-          Fleksibel
-          Kan lide at arbejde selvstændigt  
-          God til at samarbejde
-          Mødestabil 

Forudsætninger

For at kunne arbejde som renovationsmedarbejder i M. Larsen, er det en forudsætning at du har følgende kort og certifikater;


-          Du har kørekort til C
-          Du har gyldigt EU-kvalifikationsbevis

Interesseret?

Du søger stillingen ved at skrive til kørselsleder Allan Bjerregaard på abjDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest. Vi indkalder løbende til samtaler, med henblik på tiltrædelse snarest muligt.   


Hvis du har spørgsmål eller ønsker du flere detaljer om stillingen, kan du kontakte Allan Bjerregaard på telefon: 30 37 21 08 mellem kl. 08 og 16 eller pr. mail: abjDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Du kan læse mere om M. Larsen Vognmandsfirma A/S på http://www.mlarsen.dk.

M. Larsen Vognmandsfirma A/S er blandt landets største transportører og har siden 1947 specialiseret sig især inden for transport og håndtering af alt affald, levering af byggematerialer og kranopgaver. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere og vores vognpark består af ca. 365 biler. Virksomheden er miljøcertificeret iflg. ISO 14001, kvalitetscertificeret iflg. ISO 9001 samt arbejdsmiljøcertificeret iflg. OHSAS 18001. Virksomhedens mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere og at kunne yde den service vore nuværende og nye kunder efterspørger nu og i fremtiden. 

Skriv til vores konsulent

Læs mere

M. Larsen certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?