• mlarsen 1
  • mlarsen 4
  • mlarsen 3
  • mlarsen 5
  • mlarsen 2
  • mlarsen 5mobile
  • mlarsen 3mobile
  • mlarsen 1 mobile
  • mlarsen 4mobile
  • mlarsen 2mobile

Ferieafløsere til dagrenovationsopgaver i Jammerbugt

M. Larsen søger ferieafløsere til dagrenovationsopgaver i Jammerbugt

Holder du af fysisk arbejde udendørs, er du mødestabil og er du god til at stå tidligt op? Så er et job som ferieafløser i Jammerbugt, hos en af Danmarks største transportører, M. Larsens Vognmandsfirma A/S måske noget for dig.  

Jobbet
Vi søger to ferieafløsere til vores afdeling i Jammerbugt, der skal afløse de faste medarbejdere i forbindelse med sommerferie, sygdom, fridage eller kurser. Der er tale om dagrenovationsopgaver. Arbejdsdagen vil for alle stillinger starte kl. 05:00 og vi skal senest være færdig kl. 17:00. Som afløser kan du også blive indkaldt, hvis en bil går ned, så man skal være villig til i nødstilfælde at arbejde frem til kl. 17:00. 

Du er
-        Mødestabil
-        God til at komme op om morgenen
-        Fleksibel
-        God til at samarbejde
-        Glad for at arbejde udenfor og har en god fysik
-        Imødekommende og venlig overfor borgere og kolleger
Det vil være en fordel at have kørekort til C samt EU-kvalifikationsbevis, men dette er ikke et krav.

Interesseret?
Du søger stillingen ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 23. april 2018. Vi indkalder løbende til samtaler.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere detaljer om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Steen Helledie telefon: 30 37 15 37 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan læse mere om M. Larsen Vognmandsfirma A/S på http://www.mlarsen.dk.
M. Larsen Vognmandsfirma A/S er blandt landets største transportører og har siden 1947 specialiseret sig især inden for transport og håndtering af alt affald, levering af byggematerialer og kranopgaver. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 700 medarbejdere og vores vognpark består af ca. 365 biler. Virksomheden er miljøcertificeret iflg. ISO 14001, kvalitetscertificeret iflg. ISO 9001 samt arbejdsmiljøcertificeret iflg. OHSAS 18001. Virksomhedens mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere og at kunne yde den service vore nuværende og nye kunder efterspørger nu og i fremtiden.  

Skriv til vores konsulent

Læs mere

M. Larsen certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?