• flag
  • bil1

  • nyyyyy
  • bil22
  • mobil1
  • flag
  • 3.2

REMONDIS A / S søger chauffører til dagrenovationsopgaver i Næstved

REMONDIS A / S søger chauffører til dagrenovationsopgaver i Næstved


Holder af du fysisk arbejde udendørs, er du møderstabil og god til at stå op tidligt? Så er et job som chauffør i Næstved, hos en af ​​Danmarks største renovatører REMONDIS A / S, noget for dig.

 Jobbet

Vi søger faste chauffører til vores afdeling i Næstved. Arbejdstiden vil typisk være fra kl. 6.30 til 14.30, mandag til fredag. Der kan i mindre omfang forekomme arbejdsdage frem til kl. 20. Løn er efter gældende overenskomster.

Du er

          Mødestabil 
          God til at kommer op om morgenen 
          Fleksibel 
          God til at samarbejde 
          Glad for arbejde udenfor og har en god fysik 
          Imødekommende og venlig over for borgere og kolleger 

Det er en forudsætning at du har kørekort kategori C samt EU-kvalifikationsbevis .

Interesseret?

Du søger stillinger ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi indkalder løbende til samtaler. 

Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, bedes du kontakte vores afdeling i Sydsjælland på 43 63 82 70 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan læse mere om Remondis A / S på http: // www. remondis.dk .

REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere verden over i mere end 30 lande verden over. REMONDIS internationale hovedkontor ligger i Lünen, TysklandVirksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug.REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af ​​bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS 'mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

 

27. september 2018

Skriv til vores konsulent

Læs mere

M. Larsen certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?