• nyyyyy
  • flag
  • bil1

  • 3.2
  • flag
  • bil22
  • mobil1

REMONDIS A/S søger chauffører til dagrenovation og genanvendelige fraktioner i Ringsted

REMONDIS A/S søger chauffører til dagrenovation og genanvendelige fraktioner i Ringsted

Holder du af fysisk arbejde udendørs, er du mødestabilt og god til at stå op tidligt? Så er et job som chauffør i Ringsted, hos en af ​​Danmarks største renovatører REMONDIS A / S, noget for dig.

Jobbet

Vi søger faste chauffører til vores afdeling i Ringsted. Arbejdstiden vil typisk være fra kl. 6.30 til 14.30, mandag til fredag. Der kan i mindre omfang forekomme arbejdsdage frem til kl. 20. Løn er efter gældende overenskomster.

Du er

-    Mødestabil
-    God til at kommer op om morgenen
-    Fleksibel
-    God til at samarbejde
-    Glad for at arbejde udenfor og har en god fysik
-    Imødekommende og venlig over for borgere og kolleger

Det er en forudsætning at du også har kørekort kategori C samt EU-kvalifikationsbevis .

Interesseret?

Du søger stillinger ved at sende ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, bedes du kontakte vores afdeling i Sydsjælland på 43 63 82 70 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan læse mere om Remondis A/S på her.

REMONDIS er et stort internationalt selskab, der beskæftiger over 30.000 medarbejdere i mere end 30 lande verden over. REMONDIS’ internationale hovedkontor ligger i Lünen, Tyskland. Virksomhedens kernekompetence er bæredygtighed, håndtering af affald og genbrug. REMONDIS i Danmark er blandt de største aktører på markedet og har flere afdelinger i landet. Størstedelen af bilerne og de ansatte beskæftiger sig med håndtering af indsamlingsordninger, både for private og offentlige kunder.

REMONDIS ' mål er en fortsat udvikling af teknologi, ny viden, engagerede medarbejdere og at yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

 27. september 2018

Skriv til vores konsulent

Læs mere

REMONDIS A/S' certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?