• bil1

  • nyyyyy
  • flag
  • mobil1
  • 3.2
  • bil22
  • flag

REMONDIS A/S søger salgskonsulenter (Brøndby)

Har du dine salgsteknikker i orden og ambitioner om at udvikle dig i en konkurrencepræget renovationsbranche, hvor affald er guld? Som salgskonsulent i REMONDIS A/S varetager du salget (kanvas- og projektsalg) indenfor vores erhvervsaffaldsløsninger. 

REMONDIS A/S søger salgskonsulenter med udkørsel fra Brøndby
REMONDIS A/S søger dygtige salgskonsulenter, som kan varetage salget (kanvas- og projektsalg), samt vedligeholde og styrke vores kunderelationer. Som salgskonsulent får du ansvaret for dit eget distrikt og bliver samtidig ansvarlig for resultat og salgsudviklingen.
Som salgskonsulent bruger du størstedelen af din tid ude hos kunderne, som kan være alt fra store produktionsvirksomheder til små caféer. Du besøger derfor både forretninger og kontorer i virksomheder i alle størrelser, hvor du skal vejlede og sælge et bredt udsnit af vores løsninger indenfor erhvervsaffald. 

Systematisk og fokuseret med B2B-brancheerfaring
Du har viljen til at yde noget udover det sædvanlige, ligesom du er engageret og nysgerrig på at lære vores forretning at kende. Du er en dygtig sælger, der dels forstår at lytte til kundernes behov og stille dem relevante spørgsmål, ligesom du forstår din rolle i at hjælpe og rådgive dem bedst muligt. Du skal være udadvendt og proaktiv, da hovedparten af dit job bliver opsøgende og relationsskabende salg. Du skal trives med at tale med mange forskellige typer af mennesker hver dag.

Din personlighed er vigtig for os  
Din succes er vores succes, og det betyder at du selvfølgelig vil blive klædt godt på. For at få succes i jobbet skal du have et solidt salgstalent, ligesom du er udadvendt og god til kundekontakt. Samtidig skal du selvfølgelig have en interesse for affaldsløsninger og renovationsbranchen.

Som person er du ...
·         Erfaren og resultatorienteret salgskonsulent med lyst til at rådgive erhvervskunder 
·         Selvstartende, har et stort drive og trives i en hverdag med højt tempo 
·         Engageret, initiativrig og imødekommende over for vores kunder og kolleger 
·         Optimistisk indstillet og drives af nye udfordringer i en målstyret hverdag 
·         Erfaren og har arbejdet med B2B-salg

Attraktiv arbejdsplads
Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med masser af udfordringer i en af verdens største renovationsvirksomheder. Udvikling og vækst er det, som driver os – og her vil vi gerne have dig med på holdet!
Du kommer til at referere til regionschefen og bliver en del af vores vigtige salgsteam, hvor du får dygtige og engagerede kollegaer. Lønnen udgøres af en fast løn og en attraktiv bonusordning. 

Interesseret?
Har du mod på en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig. Søg stillingen ved at sende CV og en kort ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med titlen ”Salgskonsulent - Brøndby”. Vi indkalder løbende til samtaler.

 M. Larsen Vognmandsfirma A/S er blandt landets største transportører og har siden 1947 specialiseret sig især inden for transport og håndtering af alt affald, levering af byggematerialer og kranopgaver. Virksomheden er netop opkøbt af den globale og familieejede affaldsgigant REMONDIS A/S, som på verdensplan beskæftiger mere end 30.000 mennesker i 30 lande. REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere, samt at kunne yde den service vores nuværende og nye kunder efterspørger nu - og i fremtiden.

Skriv til vores konsulent

Læs mere

M. Larsen certificeringer

Læs mere

Er du vores nye medarbejder?

Læs mere

Bestil tømning online

Læs mere
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?